Om Oss

Kernberg startades 2018 utav två individer med stort engagemang och driv för att genomföra vår idé och vision för smartare dryck upplevelser. Via stort intresse av hälsa och träning på olika sätt och en del erfarenhet av kosttillskott såg vi att konsumtionen utav kosttillskott är ohållbar och osmart. Därför grundades Kernberg AB i April 2018 för att få fram en bättre automatiserad lösning som finns tillgänglig på plats där aktivitet sker. Efter ca 2 år har vi produkter och lösningar vi är stolta över och är redo att dela med oss utav. Vi utgår ifrån Jönköping och Katrineholm med kunder över hela Sverige.

Hållbarhet i Focus

Vi verkar alltid för att vara en del av det hållbara företagandet. Att i alla möjliga lägen se till att göra val som minskar vår negativa effekt på miljön. Exempel på detta är valen att alltid ha nedbrytbara muggar i våra Active Fuelstation maskiner och att kosttillskotten i maskinerna alltid är svensktillverkade.

Och vårt serviceuppdrag ska i första hand och så långt det går ske digitalt med de hjälpmedel som finns för kommunikation genom samtal och videoklipp.

Kontaktperson

Rasmus Kernen

rasmus@kernberg.se

+46 (0)763 20 62 61

Porträtt Rasmus Kernen