Samarbetspartners

Några ord ifrån två utav våra samarbetspartners som vi jobbar med just nu.

För att ta fram den bästa lösningen för en hållbar dryck upplevelse till deras anläggningar.

Padel Arena Katrineholm

”Deras produkter och idéer är framtiden och känns otroligt bra att starta det här samarbetet. Ska bli kul att folk får upp ögonen för deras fantastiska produkt som kommer finnas hos oss” Anders Johnsson, Padel Arena Katrineholm

Kernberg Teamet

Vårt team består av två individer med stort engagemang och driv för att genomföra vår idé och vision för smartare dryck upplevelser. Vi har stort intresse av hälsa och träning på olika sätt och vi har en del erfarenhet av användandet av kosttillskott. Det var genom detta vi såg att vi konsumerar kosttillskott på ett ohållbart och osmart sätt. Därför grundade Alex Lindberg och Rasmus Kernen Kernberg AB i April 2018 för att få fram en bättre lösning. Efter ca 2 år har vi produkter och lösningar vi är stolta över och är redo att dela med oss utav. Vi utgår ifrån Katrineholm och har samarbeten runtom Södermanland men är inte främmande till att erbjuda våra lösningar till resten av Sverige.

Hållbarhet i focus

Vi ser stort intresse i att vara en del av det hållbara företagandet. Att i alla möjliga lägen se till att göra val som minskar vår negativa effekt på miljön. Detta gör vi genom att exempelvis alltid ha nedbrytbara muggar som behållare och kosttillskotten i maskinen är alltid svensktillverkade.

Alex Lindberg

alex@kernberg.se

Rasmus Kernen

rasmus@kernberg.se