Proteinmaskin med Hälsodryck och Kaffe

Genom Active Fuelstation erbjuder gymmet, arbetsplatsen eller anläggningen sina kunder funktionsdrycker, hälsodrycker och kaffe av högsta kvalitet.
En proteinmaskin men också mycket mer med tydliga fördelar emot konkurrerande sätt att konsumera dessa drycker.

Produktbild Active Fuelstation från vänster sida
Produktbild Active Fuelstation från höger sida
Mugg med illustrerat Mjölkinnehåll

Innehåll varmt som kallt

Vi anpassar maskinen efter ditt kundbehov. Med 8 stycken behållare i Active Fuelstation maskinen utan kaffekvarn får du stor valfrihet som tillgodoser alla smaker. Välj emellan alla de essentiella kosttillskotten, hälsodryckerna och funktionsdryckerna på marknaden som Whey och Vegan Proteinpulver, BCAA, EAA, Pre-Workout, Energidryck, kollagendryck och Vitamindryck med C, B vitaminer och mineraler.

Men också möjligheten till varma drycker i pulverform exempelvis Ekologiskt Kaffe. Välj till vår toppkvalitativa kvarn för att också kunna välja emellan de essentiella kaffedryckerna på marknaden som Americano, Espresso, Latte, Cappuccino och Macchiato. Vid val utav kaffekvarn har man 6 stycken behållare att fylla med övriga alternativ som visas nedan.

Här nedan är några exempel på innehåll vi har anpassat för att fungera i Active FuelStation maskinerna. Självklart är kvaliteten på innehållet mycket viktigt, allt vårt innehåll till maskinerna är noga utvalt och svensktillverkat eller ekologiskt.

Produktbild Vassleprotein Choklad
Produktbild Vassleprotein Jordgubb

Proteinshake Whey Choklad och Jordgubb

Vassleproteinet (Whey Protein) är ett protein som hittas helt naturligt i mjölk. Ett mycket effektivt protein för att bygga muskler då det har ett högt biologiskt värde med flertalet viktiga aminosyror och en större del av de grenade aminosyrorna leucin, valin och isoleucin, än övriga proteinsorter. Detta protein har även en snabb och effektiv upptagningsförmåga. Perfekt att inta efter aktivitet för förbättrad återhämtning och muskelbyggnad.

Produktbild Snabbkaffe Mokambo

Snabbkaffe Mokambo

Klassiskt varmt svart kaffe. Öka din kognitiva förmåga och uthållighet med världens populäraste prestationshöjande ämne, koffein. Funkar självklart bra när som under dagen.

Produktbild BCAA
Produktbild EAA

BCAA Lemon & EAA Jordgubb/Kiwi

BCAA (branch chained amino acids) och EAA (essential amino acids) är sammansättningar av essentiella aminosyror. Dessa är viktiga att inta då de ingår i proteinsyntesen, processen som ger musklerna tillväxt. Skillnaden mellan de två är att BCAA innehåller tre av dessa aminosyror medans EAA har en bredare sammansättning. Båda dryckerna fungerar mycket bra när man intar dem innan aktivitet då det förhindrar muskelnedbrytning och tillför energi.

Produktbild Veganprotein

Proteinshake Vegan Salted Caramel

Vårt veganprotein är 100% växtbaserat med ärt- och risprotein. Proteinet är utvalt för dess smaker och höga proteininnehåll. Liknande vassleproteinet är denna sammansättning mycket effektiv för att bygga muskler eftersom den har en utmärkt aminosyraprofil som behövs för att bygga upp och återhämta muskler. Och därför också perfekt att inta efter aktivitet.

Produktbild Pre-Workout

Pre-Workout Peach Ice Tea

Pre-Workout (PWO) är en dryck som är optimerad för intag innan aktivitet. Just denna PWO:n  innehåller koffein, beta-alanin, N-acetyl och L-tyrosin i en mycket uppskattad blandning. N-acetyl, L-tyrosin och koffein skärper sinnet medans beta-alanin höjer karnosin nivåerna i musklerna och ökar fysisk prestation. Vill man optimera sin aktivitet med en extra kick under dagen passar alltså denna dryck perfekt.

Produktbild Vitaminboost

Vitaminboost Citrus

Denna vitaminboost innehåller antioxidanten vitamin C som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, vitamin D som har en viktig roll i kroppens arbete att bygga upp och bibehålla skelettets täthet och styrka och den viktiga mineralen Zink som deltar i över ett hundratals kroppsfunktioner och över 300 enzymreaktioner. Drycken är alltså ett riktigt bra val av tillskott när som helst under dagen.

Produktbild Kollagen

Collagendrink Grapefrukt

Kollagen är ett fiberprotein som utgör cirka 30 procent utav kroppens proteinkomposition. Med ökade kollagennivåer får man en fastare och starkare hud, hår och naglar men det hjälper också rörligheten eftersom kollagen finns naturligt i brosk, leder och skelett. Kroppens egna produktion av kollagen börjar avta runt 25-års åldern vilket leder till rynkor och minskad rörlighet. Detta är alltså en lämplig dryck att ta till under dagen för att hjälpa kroppens egna kollagenproduktion.

Active Fuelstation med Kaffekvarn ger tillgång till alla kaffefavoriter

Produktbild Cappuccino

Cappuccino

Produktbild Espresso

Espresso

Produktbild Americano

Americano

Produktbild Latte

Latte

Produktbild Macchiato

Macchiato

Active Fuelstation Komponenter

Beskrivning och illustrering utav Active Fuelstations mest centrala komponenter

Active Fuelstation med Kaffekvarn Komponenter

Beskrivning och illustrering utav Active Fuelstation med Kaffekvarns mest centrala komponenter

Tillval

Specialisera din maskin för ditt syfte med våra tillval.

Illustrerar betalsystemet Nayax som tillval till Active Fuelstation
Illustrering av vattenbehållare och text som säger att alternativ att använda sig utav vattenpump med behållare är möjligt
Illustrering av Lock-dDispenser och text som säger att alternativet finns att erbjuda kunder lock genom detta tillval som fästs i sidan utav maskinen

Kontakt

Active Fuelstation är ett samarbete mellan Kernberg och Eurosport Fitness.
Tveka inte på att kontakta oss.

Youtube Kanal & Social Medier

Få en känsla för hur Active Fuelstation fungerar in action och håll koll på uppkommande projekt via vår youtube kanal & våra sociala medier.