Modernt

Active FuelStation är valet för de som letar efter en
modern och flexibel dryck upplevelse

Kommunikativt

Möjlighet för reklam eller meddelanden till dina
medarbetare eller medlemmar.
Genom 27" touch-skärmen som är lätt modifierad över wifi.

Enkelt

Minska arbetet med försäljning drastiskt med en
enkelt hanterad maskin

Uppkopplat

Få all information om försäljning, eventuella felkoder och lager
ifrån Active FuelStations egna internet-plattform

Miljövänligt

Ett smartare miljöval med kommunalt vatten
som tillsätts på plats och utan engångsartiklar gjorda av plast

Innehåll varmt som kallt

Vi anpassar maskinen efter ditt kundbehov. Med 8 stycken behållare i Active Fuelstation maskinen utan kaffekvarn får du stor valfrihet som tillgodoser alla smaker. Välj emellan alla de essentiella kosttillskotten på marknaden som Whey och Vegan Proteinpulver, BCAA, EAA, Pre-Workout, Energidryck, kollagendryck och Vitamindryck med C, B vitaminer och mineraler.

Men också möjligheten till varma drycker i pulverform exempelvis Ekologiskt Kaffe. Välj till vår toppkvalitativa kvarn för att också kunna välja emellan de essentiella kaffedryckerna på marknaden som Americano, Espresso, Latte, Cappuccino och Macchiato. Vid val utav kaffekvarn har man 6 stycken behållare att fylla med övriga alternativ som visas nedan.

Här nedan är några exempel på innehåll vi har anpassat för att fungera i Active FuelStation maskinerna. Självklart är kvaliteten på innehållet mycket viktigt, allt vårt innehåll till maskinerna är noga utvalt och svensktillverkat eller ekologiskt.

Proteinshake Whey Choklad och Jordgubb

Vassleproteinet (Whey Protein) är ett protein som hittas helt naturligt i mjölk. Ett mycket effektivt protein för att bygga muskler då det har ett högt biologiskt värde med flertalet viktiga aminosyror och en större del av de grenade aminosyrorna leucin, valin och isoleucin, än övriga proteinsorter. Detta protein har även en snabb och effektiv upptagningsförmåga. Perfekt att inta efter aktivitet för förbättrad återhämtning och muskelbyggnad.

Produktbild

Snabbkaffe Mokambo

Klassiskt varmt svart kaffe. Öka din kognitiva förmåga och uthållighet med världens populäraste prestationshöjande ämne, koffein. Funkar självklart bra när som under dagen.

BCAA Lemon & EAA Jordgubb/Kiwi

BCAA (branch chained amino acids) och EAA (essential amino acids) är sammansättningar av essentiella aminosyror. Dessa är viktiga att inta då de ingår i proteinsyntesen, processen som ger musklerna tillväxt. Skillnaden mellan de två är att BCAA innehåller tre av dessa aminosyror medans EAA har en bredare sammansättning. Båda dryckerna fungerar mycket bra när man intar dem innan aktivitet då det förhindrar muskelnedbrytning och tillför energi.

Proteinshake Vegan Salted Caramel

Vårt veganprotein är 100% växtbaserat med ärt- och risprotein. Proteinet är utvalt för dess smaker och höga proteininnehåll. Liknande vassleproteinet är denna sammansättning mycket effektiv för att bygga muskler eftersom den har en utmärkt aminosyraprofil som behövs för att bygga upp och återhämta muskler. Och därför också perfekt att inta efter aktivitet.

Pre-Workout Peach Ice Tea

Pre-Workout (PWO) är en dryck som är optimerad för intag innan aktivitet. Just denna PWO:n  innehåller koffein, beta-alanin, N-acetyl och L-tyrosin i en mycket uppskattad blandning. N-acetyl, L-tyrosin och koffein skärper sinnet medans beta-alanin höjer karnosin nivåerna i musklerna och ökar fysisk prestation. Vill man optimera sin aktivitet med en extra kick under dagen passar alltså denna dryck perfekt.

Vitaminboost Citrus

Denna vitaminboost innehåller antioxidanten vitamin C som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, vitamin D som har en viktig roll i kroppens arbete att bygga upp och bibehålla skelettets täthet och styrka och den viktiga mineralen Zink som deltar i över ett hundratals kroppsfunktioner och över 300 enzymreaktioner. Drycken är alltså ett riktigt bra val av tillskott när som helst under dagen.

Collagendrink Grapefrukt

Kollagen är ett fiberprotein som utgör cirka 30 procent utav kroppens proteinkomposition. Med ökade kollagennivåer får man en fastare och starkare hud, hår och naglar men det hjälper också rörligheten eftersom kollagen finns naturligt i brosk, leder och skelett. Kroppens egna produktion av kollagen börjar avta runt 25-års åldern vilket leder till rynkor och minskad rörlighet. Detta är alltså en lämplig dryck att ta till under dagen för att hjälpa kroppens egna kollagenproduktion.

Active Fuelstation med Kaffekvarn ger tillgång till alla kaffefavoriter

Produktbild

Cappuccino

Produktbild

Espresso

Produktbild

Americano

Produktbild

Latte

Produktbild

Macchiato

Active Fuelstation Komponenter

Active Fuelstation med Kaffekvarn Komponenter

Tillval

Specialisera din maskin för ditt syfte med våra tillval.

Kontakt

Active Fuelstation är ett samarbete mellan Kernberg och Eurosport Fitness.
Tveka inte på att kontakta oss.

Youtube Kanal

Få en känsla för hur Active Fuelstation fungerar in action och håll koll på uppkommande projekt via vår youtube kanal.