Proteinmaskin med Hälsodryck och Kaffe

Genom Active Fuelstation erbjuder gymmet, arbetsplatsen eller anläggningen sina kunder funktionsdrycker, hälsodrycker och kaffe av högsta kvalitet.
En proteinmaskin men också mycket mer med tydliga fördelar emot konkurrerande sätt att konsumera dessa drycker.

Intresserade av att veta mer eller få offert?

Fyll då i formuläret nedan så bokar vi in ett möte!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

En extra inkomstkälla

Med betalsystem kopplat till varuautomaten sker betalning enkelt via bankkort, swish eller app. Priset väljer ni lätt själva i maskinens interface.

Ökad kundnöjdhet

Öka kundnöjdheten genom att erbjuda besökare ett snabbt och smidigt sätt att få tag på färska drycker för en aktiv livsstil.

Bredda utbudet

Erbjud både varma drycker som Kaffe och Varm choklad och kalla drycker som Proteinshakes och Vitamindrycker.

ActiveFuelstation Maskin

ACTIVE FUELSTATION

8 Behållare | 8 Val

Active Fuelstation utan Kaffekvarn ger er 8 behållare med möjlighet till 6 olika kosttilllskott med flera olika smaker. Alla drycker är av hög kvalité, svensktillverkade och med fokus på god smak och effektivitet.

ActiveFuelstation Maskin

ACTIVE FUELSTATION
med Kaffekvarn

5 Behållare | 5 Val

Active Fuelstation med Kaffekvarn ger er 5 behållare med möjlighet till 6 olika kosttilllskott med flera olika smaker. Men kaffet i denna model håller högsta möjliga kvalité med komponenter finjusterade med Barista ifrån Zoegas. En mycket fulländad kaffeupplevelse i kombination med funktionsdrycker och kosttillskott.

Proteinshake Whey
Vassleproteinet (Whey Protein) är ett protein som hittas helt naturligt i mjölk. Ett mycket effektivt protein för att bygga muskler då det har ett högt biologiskt värde med flertalet viktiga aminosyror och en större del av de grenade aminosyrorna leucin, valin och isoleucin, än övriga proteinsorter. Detta protein har även en snabb och effektiv upptagningsförmåga. Perfekt att inta efter aktivitet för förbättrad återhämtning och muskelbyggnad.
SE INNEHÅLLSFÖRTECKNING
Vitaminboost Citrus
Denna vitaminboost innehåller antioxidanten vitamin C som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, vitamin D som har en viktig roll i kroppens arbete att bygga upp och bibehålla skelettets täthet och styrka och den viktiga mineralen Zink som deltar i över ett hundratals kroppsfunktioner och över 300 enzymreaktioner. Drycken är alltså ett riktigt bra val av tillskott när som helst under dagen.
SE INNEHÅLLSFÖRTECKNING
Pre-Workout Peach Ice Tea
Pre-Workout (PWO) är en dryck som är optimerad för intag innan aktivitet. Just denna PWO:n innehåller koffein, beta-alanin, N-acetyl och L-tyrosin i en mycket uppskattad blandning. N-acetyl, L-tyrosin och koffein skärper sinnet medans beta-alanin höjer karnosin nivåerna i musklerna och ökar fysisk prestation. Vill man optimera sin aktivitet med en extra kick under dagen passar alltså denna dryck perfekt.
SE INNEHÅLLSFÖRTECKNING
Proteinshake Vegan
Vårt veganprotein är 100% växtbaserat med ärt- och risprotein. Proteinet är utvalt för dess smaker och höga proteininnehåll. Liknande vassleproteinet är denna sammansättning mycket effektiv för att bygga muskler eftersom den har en utmärkt aminosyraprofil som behövs för att bygga upp och återhämta muskler. Och därför också perfekt att inta efter aktivitet.
SE INNEHÅLLSFÖRTECKNING
BCAA & EAA
BCAA (branch chained amino acids) och EAA (essential amino acids) är sammansättningar av essentiella aminosyror. Dessa är viktiga att inta då de ingår i proteinsyntesen, processen som ger musklerna tillväxt. Skillnaden mellan de två är att BCAA innehåller tre av dessa aminosyror medans EAA har en bredare sammansättning. Båda dryckerna fungerar mycket bra när man intar dem innan aktivitet då det förhindrar muskelnedbrytning och tillför energi.
SE INNEHÅLLSFÖRTECKNING
Kollagendrink
Kollagen är ett fiberprotein som utgör cirka 30 procent utav kroppens proteinkomposition. Med ökade kollagennivåer får man en fastare och starkare hud, hår och naglar men det hjälper också rörligheten eftersom kollagen finns naturligt i brosk, leder och skelett. Kroppens egna produktion av kollagen börjar avta runt 25-års åldern vilket leder till rynkor och minskad rörlighet. Detta är alltså en lämplig dryck att ta till under dagen för att hjälpa kroppens egna kollagenproduktion.
SE INNEHÅLLSFÖRTECKNING
Active Fuelstation Mjukvaruuppdatering 2.0 Logotyp

Active Fuelstation 2.0

Kommer snart..

Med den uppkommande mjukvaruuppdateringen erbjuder vi flera nya funktioner och bättre användarvänlighet. Vi har lyssnat på feedback och ser nu till att addera det vi tror kommer att tillföra mest värde till slutkund och verkligen cementera vår produkt som nummer ett bland dryckesautomater.

Ny nivå för Activefuel

Utöver kaffet ifrån Zoegas är alla dryckers pulver framtagna i sammarbete med Activefuel. Ett svenskt varumärke med rötter i Småland. All tillverkning sker här i Sverige och självklart med topp-råvararor som är noggrant utvalda och testade genom hela kedjan. Alla pulver är också specialtillverkade för att hålla längre i maskinens behållare samt för optimal funktion i systemet. Samtidigt som de håller en mycket bra konsistens som slutresultat.

Med Activefuels nya grafiska utseende i Fuelstation maskinernas intereface blir det ett lyft för upplevelsen vilket gör oss på Kernberg mycket taggade på att jobba vidare med detta varumärke som vår core för proteinshakes och funktionsdrycker.

Tillbehör som Activefuels pulver inhandlas ifrån Kernbergs egna webbshopp som blir tillgänglig vid införskaffning utav en maskin i Kernbergs sortiment.

Proteinshakes

Funktionsdrycker

Kaffe

Mugg 48 cl

Produktbild Pappersmugg Activefuel

Tillval

Specialisera er maskin för ert syfte med våra tillval.

Illustrerar betalsystemet Nayax som tillval till Active Fuelstation
Illustrering av vattenbehållare och text som säger att alternativ att använda sig utav vattenpump med behållare är möjligt
Illustrering av Lock-dDispenser och text som säger att alternativet finns att erbjuda kunder lock genom detta tillval som fästs i sidan utav maskinen
Illustrering av 3 olika designalternativ, och text som säger att maskinerna kan anpassas efter kunds designbehov

Kontakt

Active Fuelstation är ett samarbete mellan Kernberg och Eurosport Fitness.
Tveka inte på att kontakta någon utav oss.

Youtube Kanal & Sociala Medier

Få en känsla för hur Active Fuelstation fungerar in action och håll koll på uppkommande projekt
via vår youtube kanal & våra sociala medier.